Squashlapper

Våre squashlapper er ikke bare en hit blant de små, men de er også frysevennlige og enkle å ta med som matpakke. Disse næringsrike og smakfulle lappene er et ideelt valg for en sunn snack eller et lettvint måltid. Lag en stor porsjon og ha alltid en rask og barnevennlig løsning klar, enten til frokost, lunsj eller som et mellommåltid.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 revet grønn squash (la ligge litt og klem ut vannet godt)
  • 2 finhakket tomater uten kjerne
  • 0,25 finhakket løk
  • 1 båt hvitløk
  • 3 skiver finhakket kokt skinke
  • 2 ss revet hvitost
  • 3 egg
  • 5 ss hvetemel
  • 0,25 ts tørket oregano
  • 0,25 ts tørket persille
  • 0,25 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. Riv squash og klem ut vannet
  2. Finhakk tomatene uten kjernen
  3. Finhakk løk, hvitløk og skinke
  4. Riv osten
  5. Rør alle ingrediensene sammen godt og ta en skje i stekepanna og press flat med stekespaden og stek som du steker lapper
  6. Lappene skal få en fin og gyllen farge. Lager du de mindre og tynnere vil de bli mer sprø
Del på Facebook